Om Oss
Økonomi og Data AS ble etablert i 2004 og bygger på gamle virksomheter drevet av stifterne, Arne Christiansen og Nils Haustveit med 50 % hver. Selskapet eies i dag 100 % av familien Haustveit. Vi har vel 35 års erfaring fra lederfunksjon innen økonomi og data i forskjellige bedrifter og bransjer. Vi er i dag 15 ansatte og omsetter for ca. 12,0 mill i gruppen. Vi er representert i Bergen og i Stryn.

Virksomheten omfatter konsulenttjenester innen økonomi og data. Videre driver vi også med regnskapstjenester og i den forbindelse leier vi også ut regnskapskyndig personell som kan ta seg av de administrative rutiner internt hos kunde. Vi tilbyr kunden en komplett administrativ løsning på EDB og firmaet er derfor forhandler av bl.a. programmer som Visma Business, Visma Finale og Visma Mamut. 

Vi forhandler dessuten hardware som Oki, Acer, Canon, Brother, HP, LG, Panasonic og Samsung via våre samarbeidspartnere.  

Kasseløsninger for butikk og restaurant skreddersydd mot regnskap er også er en an våre tjenester. Dette gjør vi i samarbeid med Best Value.